درخت آووکادو بومی جنوب مکزیک است و اغلب در مناطق گرمسیر و مدیترانه‌ای کشت می‌شود. ارتفاع این درخت به ۲۰ متر می‌رسد و برگ‌های آن به طول ۱۲ الی ۲۵ سانتی‌متر رشد می‌کنند. میوه آووکادو گرد و گلابی شکل است که پوست آنها باهم متفاوت می‌باشند، برخی دارای پوستی ضخیم به رنگ سبز و برخی قهوه‌ای تیره می‌باشند. قسمت خوراکی این میوه‌مغذی، زرد متمایل به سبز است که در قسمت مرکز آن، هسته‌ای به اندازه گردو وجود دارد. آووکادو دارای روغنی سالم است که از آن می‌تواند در بسیاری از دستورات غذایی و سلامت پوست و بدن استفاده نمود. آووکادو دارای مواد مغذی بسیاری برای بدن است، به طوری که مصرف ۳۰ گرم آووکادو در روز می‌تواند میزان ۸ درصد از مواد مورد نیاز روزانه بدن را تامین کند. آووکادو حاوی مقادیر بالایی ویتامین C، ویتامین E و آنتی اکسیدان است که در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش بسزایی دارند. همچنین در آووکادو مواد مغذی دیگری نظیر فولات، ریبوفلاوین، فیبر و ویتامین B6 موجود است.

تحقیقات حاکی از آن است که در هر ۳۰ گرم آووکادو، ۴٫۵ گرم چربی اشباع نشده موجود است. این نوع چربی باعث کاهش سطح کلسترول بد خون می‌گردد که برای سلامت قلب بسیار مفید است. در طب سنتی از میوه آووکادو، هسته آووکادو و روغن آن استفاده‌های فراوانی می‌گردد.

در این مقاله سعی بر این داریم که شما عزیزان همراه را با فواید روغن آووکادو در طب سنتی آشنا نماییم. امیدواریم مطالب این مقاله برای شما عزیزان مفید و مثمرثمر واقع گردد. با ما همراه باشید.

 روغن آووکادو به اندازه روغن زیتون معروف نیست اما دارای طعم و فواید بسیاری برای بدن می‌باشد. روغن آووکادو سرشار از مواد معدنی، ویتامین‌ها، چربی‌های سالم و انواع آنتی اکسیدان است. در واقع این روغن به عنوان یک روغن حامل محسوب می‌گردد. آووکادو برخلاف میوه‌های دیگری که کربوهیدرات بالایی دارند، دارای اسیدهای چرب سالم منحصر به فردی می‌باشد. روغن آووکادو تشکیل شده از چربی‌های اشباع شده نظیر اسید پالمیتیک، اسید استئاریک، اسد آراشیدیک، اسید میریستیک و تقریبا ۸۰ درصد روغن‌های غیر اشباع مانند اسید اولئیک و اسید لینولئیک می‌باشد.

روغن آووکادو دارای عناصر مفید و ویتامین‌های A، C، K، E و ویتامین B می‌باشد. روغن آووکادو یک روغن خوراکی است که از گیاه آووکادو به دست می‌آید. از این روغن در انواع سالادها وپخت و پز استفاده می‌شود. روغن آووکادو قابل استفاده در روان کننده‌ها و صنابع آرایشی می‌باشد. در صنایع آرایشی بهداشتی از روغن آووکادو به جهت جوانسازی و آبرسانی پوست استفاده می‌گردد.

روغن تصفیه نشده آووکادو به رنگ سبز و نسبتا غلیظ است. این روغن دارای بو و طعمی مطبوع است. اما رنگ روغن تصفیه شده آووکادو، زرد و بوی کمتری دارد. نقطه دود روغن آووکادو ۲۵۰ درجه سانتی گراد است. تقریبا ۱۴ گرم چربی موجود در روغن آووکادو، مقدار ۲۲ درصد از چربی‌های مورد نیاز بدن می‌باشد.

آشنایی با خواص درمانی روغن آووکادو در طب سنتی

آشنایی با خواص درمانی روغن آووکادو برای پوست

همانطور که ذکر شد، روغن آوکادوو یک منبع عالی از آنتی اکسیدان‌ها، مواد معدنی، ویتامین‌ها و اسیدهای چرب ضروری است و به همین دلیل از آن در تسکین، التیام و زیبایی هر چه تمام‌تر پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد. شما عزیزان برای رفع مشکلات پوستی خود هم می‌توانید از روغن آووکادو به طور مستقیم استفاده نمایید و یا با تهیه ماسک، از فواید بی‌نظیر آن بهره ببرید.

آشنایی با خواص روغن آووکادو برای مو

با تشکر از شما دوست گرامی
در صورت تمایل به تهیه عرقیحات گیاهی میتوانید به
فروشگاه اینترنتی عرقیجات گیاهی کاکوتی مراجعه نماید و خرید خود را در کوتاه ترین زمان ممکن ثبت نمایید . برای دانلود اپلیکیشن اندروید کاکوتی اینجا کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *