×

برای فصل گرما سبد نوبرانه تدارک دیده شده است که شامل 2 عرق  سنبل الطیب و گلاب به همراه یک بطری معجون کبد می باشد .

این محصول موجود نیست

تمام شد

این بسته شامل
97,740
به جای 292,400 تومان
موجود شد خبرم کن
کالاهای مرتبط
توضیحات

معرفی

یکی از بیماری های بسیار شایع این روزها که گریبان افراد مختلف از کودک و نوجوان تا میانسال و بزرگسال را گرفته است، چرب شدن کبد و کبد چرب می‌باشد. علت بروز این بیماری هم ناشی از تغذیه نادرست و گاهی مصرف مواد الکلی است. چاقی و اضافه وزن، مصرف غذاهای چرب، فست فودها، تنقلات مضر، آب یخ وسط غذا، خوب هضم نشدن غذا و مشکلات گوارشی و معده‌ای خطر ابتلا به کبد چرب را افزایش می‌دهند. جهت درمان و از بین بردن چربی‌های رسوب شده اطراف کبد بعد از اصلاح و روش صحیح تغذیه، می‌توان استفاده از داروهای گیاهی مفید و طب سنتی را هم در کنار آن داشت.
علت به وجود آمدن بیشتر بیماری در نواحی مختلف بدن ناشی از تغذیه بد و افراط و تفریط در خوردن یا نخوردن غذاهای مختلف است که تناسبی با طبع و مزاج بدنی شما ندارد و گاهی ممکن است ندانید که با خوردن یک غذای بسیار مفید هم شاید آسیبی به قسمتی از بدنتان وارد کرده‌اید. بنابراین دانستن و آگاهی از تغذیه مناسب و صحیح، جهت رسیدن به‌سلامتی و تندرستی و دوری از بیماری‌های مختلف، بسیار مفید است. پس قبل از گرفتار شدن به بیماری و آسیب اعضای مختلف بدن بهتر است سبک تغذیه خود را در شرایط مختلف مکانی و زمانی اصلاح کنید.
برای مثال ممکن است چربی کبدتان که عضو مهمی در بدن هر فردی است زیاد شده باشد و به عبارتی گرفتار بیماری به نام کبد چرب شده باشید و عوارض ناشی از این بیماری هم به سراغتان آمده است بنابراین، قبل از این‌که سراغ درمان بیماری کبد چرب بروید، باید علت به وجود آمدن این بیماری و عارضه را در خود بدانید تا بتوانید بهترین راه درمانی جهت بهبود بیماری را پیدا کنید و علاوه بر این با دانستن عامل بیماری و ترک آن علت، به روند بهبودی سرعت ببخشید.
مطالعه کوتاهی در لیست زیر داشته باشید و اگر یک یا چند مورد از آن‌ها در مورد شما صادق است بی‌شک، عامل یا عوامل ایجاد کبد چرب یا عادت‌هایی که ابتلا به این بیماری را تشدید می‌کند، دارید. برای مثال:
۱-علائمی مانند ضعف، خستگی و احساس سنگینی و فشار در ناحیه فوقانی و راست شکم خود دارید که ممکن است علتی برای بیماری کبد چرب باشد. بنابراین با مشاهده این نشانه‌ها حتماً به پزشک معالج خود مراجعه کنید تا نسبت به وجود بیماری مطلع شوید.
۲-مشروبات الکلی و مواد مخدر مصرف می‌کنید.
۳-در بین افرادی قرار دارید که وسط یک وعده غذایی دائماً دوغ و آب سرد می‌نوشید یا بدتر از آن یخ را به همراه آب مصرف می‌کنید و فکر می‌کنید نمی‌توانید بدون آب و آب یخ غذا را میل کنید و به اتمام برسانید، بدانید چربی را به سمت کبدتان فرستاده‌اید.
۴-غذا را به‌خوبی نمی‌جوید و با سرعت زیاد مشغول خوردن می‌شوید یا اکثر اوقات با خوب هضم نشدن غذا و مشکلاتی در دستگاه گوارش مواجه هستید و همین سوءهاضمه و مشکلاتی که برای معده به وجود می‌آید باعث می‌شود ریسک ابتلا به کبد چرب افزایش یابد. ممکن است استرس عامل سوءهاضمه و مشکلات گوارشی شما باشد که درنهایت منجر به بیماری کبد چرب می‌شود.
۵-غذاهای با طبیعت سرد، غذای فوری، پفک، یخ مک، ترشیجات، فریز شده، چرب و حجیم، سیرداغ، پیازداغ، انواع سس‌ها، سرخ‌کردنی یا تفت‌داده شده، زیاد مصرف می‌کنید. علاوه بر اینکه ممکن است اثر بدی روی کبد بگذارد و طبیعت کبد تغییر کند، مشکلاتی برای چشم مثل خارش یا سوزش هم ایجاد می‌کند.
۶-بیش‌ازحد از تخم‌مرغ استفاده می‌کنید. در هر دو حالت نیمرو و آب پز، برای کبد ضرر دارد.
۷-در مصرف برخی داروها خودسرانه و بدون تجویز پزشک عمل می‌کنید و این داروهای شیمیایی ممکن است اثرات بسیار بدی در طولانی‌مدت روی کبد شما داشته باشد و هیچ اطلاعی از این موضوع نداشته باشید. یکی از این داروها، آنتی‌بیوتیک و مصرف بی‌اندازه چرک‌خشک‌کن‌ها در افراد مختلف است.
۸-چاق هستید یا اضافه‌وزن دارید و وقتی میزان تری گلیسرید در چربی‌ها افزایش پیدا کند، منجر به چرب شدن کبد می‌شود.
۹-بدون این‌که از دستور و تجویز یک متخصص استفاده کنید، خیلی خودسرانه و فردی سعی می‌کنید که در زمان کوتاهی، چندین کیلوگرم از وزن خود را کاهش دهید تا به‌تناسب اندام و وزن برسید و از این‌که این اقدام خطرناک شما اثر بدی روی کبد و سایر قسمت‌های بدن می‌گذارد، غافل هستید.
۱۰-غذاهای آلوده یا مانده مثل شیر، گوشت، جگرسیاه گوسفند، گاو و یا حتی آب آلوده و مانده مصرف کرده‌اید.
۱۱-بیماری قند یا دیابت دارید و برای درمان از انسولین استفاده می‌کنید اما بدن شما انسولین را نمی‌پذیرد و پس می‌زند.
۱۲-سایر علائم و نشانه‌هایی که ممکن است وجود بیماری کبد چرب را هشدار دهد مواردی چون، سفید شدن زبان، درد در ناحیه شکم و قسمت بالا و راست یا مرکز آن، عرق کردن زیاد، سیاهی دور چشم، خارش یا سوزش چشم و رنگ‌پریدگی صورت و چهره باشد.

درباره کبد چرب بیشتر بدانید

ادامه مطلب
جزئیات محصول

مشخصات

5004

فهرست

خانه

کاکوتی

سلام مشتری عزیز ❤️

شما عزیزان می توانید در 24 ساعت شبانه روز به صورت آنلاین ثبت سفارش نمایید.

هر سوال یا مشکلی داشتی ما در خدمتت هستیم.

شماره های زیر را لمس کن تا ارتباط برقرار بشه :


☎️ دفتر مرکزی : 021-91300147

☺️ کارشناس فروش : 021-91300147

✅ ارتباط در واتساپ : کلیک کنید


خرید از شما ضمانت از ما

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود به سیستم